Camping met huuraccommodatie

Onze mini-camping aan de rand van Helvoirt biedt prachtig verzorgde staanplaatsen voor uw caravan of tent. Kampeert u graag, maar ervaart u ook graag wat gemak van extra luxe, dan bent u bij ons ook op het juiste adres: wij hebben een camping met huuraccommodatie.

Wij bieden een unieke Caboose. Dat is een bemande Noord-Amerikaanse / Canadese spoorwegwagon die aan het einde van een goederentrein wordt gekoppeld. Dat is nog eens origineel overnachten op camping de Gijzel!

Vakantie om nooit te vergeten

Het zal gek lopen als u niet verliefd wordt op onze Caboose. Het is een charmante en knusse wagen. Ideaal voor gezinnen met kinderen bijvoorbeeld die eens op een hele andere manier willen gaan kamperen. Deze vakantie zullen uw kinderen niet gauw vergeten.

Het is een luxe manier van kamperen. Glamping wordt het ook wel genoemd. In de wagon bent u namelijk van alle gemakken voorzien. Zelf hoeft u niet veel mee te nemen. Iets wat vooral onze oudere gasten weer aanspreekt. Het is zo charmant als kamperen, maar dan met de luxe van thuis.

Kom helemaal tot rust op onze camping in onze huuraccommodatie.

Vanaf het kleine balkonnetje geniet u met een kop koffie of een goed boek van het uitzicht over de weilanden.

De Caboose is een mooie aanvulling op onze staanplaatsen voor tent, camper of caravan. En hij sluit aan bij de rust en de beleving die we al onze gasten willen meegeven. Bovendien past de pipowagen in de natuurrijke omgeving van camping de Gijzel.

Caboose

Wij werden zelf verliefd op de Caboose, toen wij in Canada verbleven in zo’n spoorwegwagon. Onze camping moest ook zo’n huuraccommodatie, dat wisten we meteen. Inmiddels is het een populaire overnachtingsplek op onze camping geworden. Lees meer over dit bijzondere treinstel onder het kopje ‘Caboose’.

Meer informatie

De Caboose is geschikt voor maximaal 4 personen.

Bedlinnen is inbegrepen. Er is ook een toilet aanwezig. In het sanitair gebouw kunt u gebruik maken van douches en hier kunt u ook het toilet gebruiken.

Er is in de wagen is een keukenblok dat uitgerust is met alle gemakken die nodig zijn om zelf te kunnen koken. Verder is er een koffiezetapparaat, waterkoker, tosti ijzer, oventje, servies, bestek, enzovoorts. Er is een kachel voor de koudere dagen en een ventilator voor de warme dagen.

Bij de Caboose is voldoende plaats om buiten te zitten. Daar staan een tuinset met 4 stoelen, een tafel en een parasol klaar.

Reserveren

Bent u nieuwsgierig naar onze camping met huuraccommodatie? Lijkt het u wel wat om te overnachten in een Caboose? Informeer dan gerust naar onze opties. Wij kunnen direct laten weten of de Caboose nog beschikbaar is. Overigens biedt onze camping ook prachtige en verzorgde staanplaatsen voor uw caravan, camper of tent. Wij zijn een camping met huuraccommodatie, maar zeker ook met campingplaatsen voor uw eigen onderkomen. Wie weet mogen wij u welkom heten op onze mini-camping de Gijzel. Waar natuur, rust en Brabantse gezelligheid op u wachten.

Fijn tot rust komen

Op de camping staat tot rust komen en gezelligheid voorop.

Landelijke locatie

Tussen de Loonse en Drunense Duinen en de Oisterwijkse Bossen en Vennen.

Ruime zonnige staanplaatsen

Met voor de schaduwliefhebbers grote Treurwilgen om onder te zitten.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram