Kamperen winter

Kamperen in de winter, heeft u het al eens geprobeerd? Want het is namelijk ontzettend leuk! Camping De Gijzel heeft alle faciliteiten en comfort in huis om van kamperen tijdens de winter een echt feest te maken. Geniet van de prachtige omgeving waar onze camping in ligt en bezoek mooie steden zoals Heusden, Tilburg en ‘s-Hertogenbosch. Want ook tijdens kamperen in de winter is er genoeg te doen in de regio.

Prachtige omgeving

Camping de Gijzel is een gezellige camping, gelegen in een prachtige bosrijke en landelijke omgeving. Maak kennis met de gastvrijheid van Piet en Anja Schuurmans. Zij ontvangen u hartelijk als u wilt komen kamperen in de winter en vertellen u graag over wat er allemaal te doen is in de regio. Op de camping kunt u heerlijk tot rust komen en het is het ideale startpunt voor prachtige fietstochten. Want ook in de wintermaanden is er genoeg te doen en te zien in de buurt. De camping ligt namelijk aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen en op kleine fietsafstand van de Oisterwijkse bossen en vennen. Geniet van een mooi en afwisselend winterlandschap of bezoek de Efteling, eveneens op een steenworp afstand van de camping. Ook het oude vestingstadje Heusden is de moeite van het bezoeken waard. Of maak kennis met de echte Brabantse gastvrijheid in een van de vele eetcafés of kroegen in de dorpen.

Ook comfort in de winter

Ook tijdens kamperen in de winter kunt u genieten van het comfort van onze camping. Zo zijn de velden gedraineerd en goed onderhouden. De meeste velden zijn daarnaast voorzien van een dikke kunstgrasmat. Hier kunt u uw voortent op plaatsen. De zachte ondergrond voelt warm aan en u houdt uw voortent schoon. Ook het sanitair is in de wintermaanden verwarmd zodat u comfortabel gebruik kunt maken van de douches. Alle staanplaatsen zijn voorzien van stroom, tv, afvoer op het riool, water en gratis wifi. Kamperen in de winter is nog nooit zo comfortabel geweest!

Contact

Wilt u eens ervaren hoe het is om in de winter te kamperen? En wilt u kennismaken met de Brabantse gastvrijheid en de prachtige natuur? Neem dan contact op met Piet en Anja voor meer informatie. Als u wilt komen winterkamperen, moet u dat van tevoren altijd even laten weten. En gasten die van september tot april op onze camping verblijven, krijgen ook nog eens flinke korting.

Fijn tot rust komen

Op de camping staat tot rust komen en gezelligheid voorop.

Landelijke locatie

Tussen de Loonse en Drunense Duinen en de Oisterwijkse Bossen en Vennen.

Ruime zonnige staanplaatsen

Met voor de schaduwliefhebbers grote Treurwilgen om onder te zitten.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram