Winter camping

Bent u op zoek naar een winter camping waar u van de rust en de natuur kunt genieten? Dan is camping De Gijzel de ideale camping voor u. Wij zijn het gehele jaar open voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Onze camping ligt in een prachtige bosrijke en landelijk omgeving. Maak op deze winter camping kennis met de gastvrijheid van Piet en Anja Schuurmans. Zij heten u van harte welkom en vertellen u graag meer over de mooie omgeving.

Winters landschap

Op winter camping De Gijzel kunt u heerlijk tot rust komen, genieten van het uitzicht over de landerijen of de bosrijke omgeving ontdekken op de fiets. Want ook in de winter is er genoeg te zien en te beleven op onze camping. U vindt in de omgeving Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen en op kleine fietsafstand ligt nog een prachtig natuurgebied, namelijk de Oisterwijkse bossen en vennen. Maar ook natuurgebied Kampina en het Groene Woud liggen op een steenworp afstand. U kunt genieten van het winterse landschap, maar ook als u van cultuur houdt, bent u bij ons aan het goede adres. Bezoek het mooie vestingstadje Heusden of de grote steden ‘s-Hertogenbosch en Tilburg.

Comfortabel kamperen

Als u tijdens de winter onze camping bezoekt, dan hoeft u niks in te leveren op comfort. Ook als het koud is, is het goed toeven op camping De Gijzel.  Op de meeste kampeerplaatsen ligt een dikke kunstgrasmat waar u de voortent op kunt plaatsen. Zo heeft u ook tijdens koude dagen een warme en zachte vloer. Ook het sanitair is in de wintermaanden verwarmd. Alle ruime staanplaatsen zijn daarnaast voorzien van elektriciteit, water op de plaats, afvoer op het riool, aansluiting op CAI-TV (ook digitale ontvangst) en per staanplaats is er gratis wifi. Dit alles is in de dagprijs inbegrepen. Daarnaast hebben we een verhard parkeerterrein en een overdekte fietsenstalling. U kunt bij ons ook terecht voor de mooiste fietsroutes door de streek. De moderne winter camping is van alle gemakken voorzien.

Over de camping

Winter camping De Gijzel biedt geen seizoensplaatsen en richt zich alleen op de toeristische kampeerders. Wij richten ons voornamelijk op 55-plussers en stellen. Maar ook kinderen zijn natuurlijk welkom. Komt u winterkamperen? Laat dat dan van tevoren even weten.  En u krijgt van september tot april ook nog eens korting. Als u meer informatie wilt over onze winter camping, neem dan gerust contact met ons op.

Fijn tot rust komen

Op de camping staat tot rust komen en gezelligheid voorop.

Landelijke locatie

Tussen de Loonse en Drunense Duinen en de Oisterwijkse Bossen en Vennen.

Ruime zonnige staanplaatsen

Met voor de schaduwliefhebbers grote Treurwilgen om onder te zitten.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram