Winterkamperen

Winterkamperen in Nederland, niet iets waar u misschien direct aan denkt. Terwijl het juist een heel goed idee is. Op camping De Gijzel kunt u het hele jaar door kamperen. Onze camping ligt in een prachtige omgeving dat in zomer en winter de moeite waard is om te bezoeken. Wat te denken van Nationaal park Loonse en Drunense Duinen, op een steenworp afstand van de camping. Hier kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Verwonder u over de winterse natuur en misschien staat u ineens oog in oog met een ree. Ook de Oisterwijkse Vennen zijn in alle seizoenen prachtig om te zien. En in het mooie authentieke dorp Helvoirt kunt u onder het genot van een beker warme chocolademelk weer op temperatuur komen.

Comfortabel kamperen

Als u komt winterkamperen op camping De Gijzel hoeft u niks in te leveren op comfort. Op de meeste kampeerplaatsen ligt een lekkere dikke kunstgrasmat waar u de voortent op kunt plaatsen. Zo heeft u ook tijdens koude dagen een warme en zachte vloer en heeft u zelf geen mat meer nodig. Ook ontstaan er geen kale plekken in het grasveld. Zorg er wel voor dat u spijkerharingen meeneemt omdat er geen andere haringen in de mat kunnen. Ook het sanitair is in de wintermaanden verwarmd. Winterkamperen is nog nooit zo comfortabel geweest.

Faciliteiten op de camping

Camping De Gijzel is voorzien van allerlei faciliteiten die het winterkamperen nog gemakkelijker maken. Alle ruime staanplaatsen zijn voorzien van elektriciteit (euroaansluiting 6 amp, water op de plaats, afvoer op het riool, aansluiting op CAI-TV (ook digitale ontvangst) en per staanplaats is er gratis draadloos internet (WIFI). Wij bieden u zeer goede WIFI aan, zodat u zelfs onder andere televisie kunt kijken via internet. Dit alles is in de dagprijs inbegrepen. Daarnaast hebben we een verhard parkeerterrein en een overdekte fietsenstalling. De moderne camping is van alle gemakken voorzien.

Over de camping

Camping De Gijzel biedt geen seizoensplaatsen en richt zich alleen op de toeristische kampeerders. Wij zijn geen familiecamping maar richten ons voornamelijk op 55-plussers en stellen. U wordt gastvrij ontvangen door eigenaren Piet en Anja Schuurmans. Zij staan ook altijd klaar met advies en weten u meer te vertellen over de regio en mooie fiets- en wandelroutes. Komt u winterkamperen? Laat dat dan van tevoren even weten. En u krijgt van september tot april ook nog eens korting. Als u meer informatie wilt over winterkamperen, neem dan gerust contact met ons op.

Fijn tot rust komen

Op de camping staat tot rust komen en gezelligheid voorop.

Landelijke locatie

Tussen de Loonse en Drunense Duinen en de Oisterwijkse Bossen en Vennen.

Ruime zonnige staanplaatsen

Met voor de schaduwliefhebbers grote Treurwilgen om onder te zitten.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram